Na cyklokrosovém mistrovství světa se představí i Štybar

Na start mistrovství světa v cyklokrosu v nizozemském Hoogerheide se postaví také Zdeněk Štybar. Závod do svého programu dvojnásobný mistr světa z elitního silničního týmu Pharma-Quick Step zařadil na poslední chvíli.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dvojnásobný cyklokrosový mistr světa Zdeněk Štybar

Dvojnásobný cyklokrosový mistr světa Zdeněk Štybar | Foto: Kamil Jáša | Zdroj: Český rozhlas

„Včera jsem přiletěl z Mallorky a dneska jsem byl poprvé na trati. Rozhodnutí padlo opravdu až tady,“ cituje Štybara server mtbs.cz. „Trať je perfektní. Kdybych si měl vybrat, na jaké trati bych chtěl závodit, aby mi seděla na sto procent, tak to bude tahle v Hoogerheide,“ podotýká osmadvacetiletý cyklista..

Ten by rád vylepšil druhé místo, které v Hoogerheide vybojoval na mistrovství světa v roce 2009. Rychlejší byl tehdy pouze Belgičan Niels Albert.

„Bude to strašně těžké. Bude to technický závod, ještě má v sobotu pršet, takže se trať asi trochu změní. Měl jsem obavy, když jsem četl, že se tady bude hodně běhat a že trať není vyloženě na mě. Řekl jsem si, že to stejně zkusím,“ dodal Štybar.

Spolu s ním budou elitní kategorii budou startovat také Ondřej Bambula, Martin Bína, Vladimír Kyzivát, Lubomír Petruš a Radomír Šimůnek.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme