Jan Veselý se poprvé nevešel do sestavy a Denver prohrál

Český basketbalista Jan Veselý se poprvé po výměně z Washingtonu do Denveru v rámci zámořské NBA nedostal do základní sestavy Nuggets, kteří prohráli v Portlandu 96:102.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Veselý

Jan Veselý | Zdroj: ČTK

Portlandu pomohl návrat Aldridge do sestavy, který zaznamenal 16 bodů. Nejlepším střelcem utkání byl ale jeho spoluhráč Lopez s osmnácti body. Na druhé straně zaznamenal Faried šestnáct bodů a deset doskoků. Portland porazil Denver ve všech čtyřech vzájemných zápasech v letošní sezoně.

Daří se naopak bývalému klubu českého basketbalisty Washingtonu. Wizards už pošesté v řadě nepoznali hořkost porážky, tentokrát dominovali ve Philadelphii. Největší podíl na jasném vítězství měl se čtyřiceti body Trevor Ariza, který si tímto výkonem vytvořil střelecký osobní rekord.

Posedmé v řadě zvítězilo Miami. Na pokoření Orlanda měl největší podíl čtyřiadvacetibodový Wade. LeBron James, který nastoupil s maskou na obličeji kvůli zlomenině nosu, dal o čtyři body méně. Obhájci titulu vyhráli i čtvrté floridské derby v této sezoně.

Vyhrál i nejlepší tým soutěže Indiana. Na palubovce Bostonu bylo utkání dlouho vyrovnané a před nástupem do poslední čtvrtiny prohrávali hostující Pacers o dva body. Poslední část zápasu ale ovládli 26:19 a i potřetí v sezoně nad Bostonem vyhráli.

Výsledky NBA:
Boston - Indiana 97:102, Houston - Detroit 118:110, LA Clippers - New Orleans 108:76, Memphis - Cleveland 110:96, Miami - Orlando 112:98, Milwaukee - Brooklyn 98:107, Philadelphia - Washington 103:122, Portland - Denver 102:96, Sacramento - Minnesota 97:108.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme