Převrácený kamion blokuje dopravu na silnici R10 na Mladoboleslavsku

Na 23. kilometru silnice R10 v okrese Mladá Boleslav havaroval ráno kamion. Narazil do středových vozidel a ve svém směru zablokoval oba pruhy. Směr na Prahu policie úplně uzavřela. Uzavírka potrvá zhruba do čtrnácti hodin.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Převrácený kamion zablokoval silnici R10 na Mladoboleslavsku

Převrácený kamion zablokoval silnici R10 na Mladoboleslavsku | Zdroj: ČTK

Nehoda se stala u obce Tuřice.

„Kamion tam z dosud nezjištěných příčin havaroval. Směrem na Prahu jsou oba pruhy neprůjezdné. Kamion zasahuje i do pruhu na Mladou Boleslav, takže tam se jezdí jedním pruhem,“ informoval ráno mluvčí mladoboleslavské policie David Schön.

27letého řidiče kamionu převezla záchranná služba se středně těžkým zraněním hlavy a ruky do mladoboleslavské nemocnice. Kamion vezl krmnou mouku, která se vysypala doprotisměru.Hasiči museli odstranit z vozovky jak tento náklad, tak několik desítek litrů uniklé nafty.

Objízdná trasa je bez kolon

Silnice je ve směru na Prahu zcela uzavřená, v opačném směru na Mladou Boleslav řidiči projedou odstavným a jedním jízdním pruhem.

Na místě se tvoří kolony. Policisté odklánějí dopravu na objízdnou trasu, která je průjezdná bez problémů. „Jede se po silnici číslo 610, která je paralelní s R10,“ popisuje David Schön.

Objízdná trasa vede přes Benátky nad Jizerou, Předměřice, Tuřice a Brandýs nad Labem. Na této trase řidiči projedou bez problémů.

Převrácený kamion zablokoval u obce Tuřice na Mladoboleslavsku silnici R10 ve směru na Prahu | Foto: ČTK

Zvětšit mapu

A.Rokosová, kap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme