Policie vyšetřuje úmrtí ženy v Orlové. V ambulanci zřejmě vypila dezinfekci místo glukózy

Policie vyšetřuje okolnosti úmrtí dvaatřicetileté ženy v Orlové na Karvinsku. Ta zřejmě při diabetické kontrole v soukromé ambulanci vypila místo glukózy jinou látku, podle serveru iDnes.cz, který s informací přišel, šlo o dezinfekci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie, policejní auto (ilustrační foto)

Policie, policejní auto (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Ambulance je v areálu nemocnice v Orlové, mluvčí Radmila Fleischerová ale vysvětlila, že nemocnice nemá se soukromou lékařkou nic společného.

„Nejednalo se o ambulanci naší nemocnice, pouze o pronajaté prostory, ve které byla umístěna soukromá diabetologická ambulance,“ upřesnila Fleischerová.

Případ vyšetřuje policie. „V dopoledních hodinách došlo v Orlové k dosud nevyjasněnému úmrtí ženy. Veškeré okolnosti případu jsou předmětem intenzivního šetření kriminalistů. Bližší informace nebudeme v tuto chvíli z pochopitelných důvodů zveřejňovat,“ uvedl pouze mluvčí policie Petr Svoboda.

Podle serveru iDnes.cz byla žena těhotná. Stejnou látku pak měla dostat i další nastávající maminka. Tu ale lékaři zachránili.

ČTK, Eliška Malínská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme