Tenistka Klára Koukalová do 3. kola turnaje v Istanbulu nepostoupila

Třetí nasazená hráčka turnaje v Istanbulu Klára Koukalová prohrála ve druhém kole s Kristinou Mladenovičovou. Favorizovaná Češka uhrála na tvrdém povrchu v Turecku proti Francouzce 4 hry a po setech 1:6 a 3:6 vypadla z turnaje.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Klára Koukalová postoupila podruhé za sebou do čtvrtfinále

Tenistka Klára Koukalová postoupila podruhé za sebou do čtvrtfinále | Foto: Jaroslav Plašil | Zdroj: Český rozhlas

Hned v první hře měla Klára Koukalová 3 brejkboly. Ani jeden z nich ale nevyužila a Franzouzka si své podání udržela. To se ve čtvrté hře nepovedlo české tenistce a její soupeřka se dostala do vedení 3:1. Francouzka zbytek setu kontrovala a vyhrála ho 6:1.

Druhý set už byl vyrovnanější, ale Koukalovou srážely nevynucené chyby. A také neproměněné brejkboly. Za celý zápas jich měla české tenistka 10, stejně jako Franzouzka, ale na rozdíl od Mladenovičových pěti, využila jen jeden.

Klára Koukalová tak do třetího kola nepostoupila po prohře 1:6 a 3:6. Ve druhém kole turnaje v Istanbulu se ještě představí dvě Češky. Kateřina Siniaková proti Japonce Naraové a Karolína Plíšková proti Izraelce Peerové.

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme