David Jarolím pokračuje v Boleslavi a nevyloučil návrat na trávník

Bývalý reprezentační záložník David Jarolím se dohodl na dalším působení u fotbalistů Mladé Boleslavi. Už ale nebude zastávat funkci kapitána, ale bude součástí klubového managementu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Jarolím

David Jarolím | Foto: Jan Kaliba | Zdroj: Český rozhlas

„Měl bych být koordinátorem mezi prvoligovým týmem a managementem FK Mladá Boleslav," upřesnil David Jarolím na klubových internetových stránkách.

K odchodu do fotbalového důchodu donutily bývalého hráče Hamburku hlavně zdravotní problémy. Už závěr loňského ročníky nejvyšší soutěže dohrával s velkými bolestmi kolena. I proto přivítal možnost pokračovat v jiné funkci.

Před rokem a půl se vrátil do Mladé Boleslavi s německé Bundesligy, kde strávil celou svoji kariéru. Jako kapitán pak dovedl tým na třetí místo tabulky.

To zajistilo klubu účast v předkole Evropské ligy. První utkání se ale týmu nepovedlo podle představ a po vítězství 2:1 bude svěřence Karla Jarolíma čekat v odvetě na hřišti Široki Brijegu hodně těžká práce.

Možná i proto nevyloučil výborný záložník návrat na trávník. „Ve fotbale se nedá nic vyloučit. V úterý se zapojím do tréninku a ve středu odletím s mužstvem na odvetný zápas do Bosny," překvapil svým vyjádřením na klubovém webu David Jarolím.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme