Arménci byli po nehodě u Řevničova otřeseni. Příčiny nehody policie šetří

Při dopravní nehodě u Řevničova na Rakovnicku zemřel jeden člověk. Dalších patnáct zraněných odvezli záchranáři do nemocnice. Srazilo se tam osobní auto s autobusem, který vezl cizince arménského původu. Příčinu nehody policisté stále vyšetřují.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Autobus se po srážce a autem převrátil do příkopu

Autobus se po srážce a autem převrátil do příkopu | Zdroj: ČTK

Všichni ve skupince cizinců, kteří po nehodě nastupovali do hasičského autobusu, jsou podle jednoho z nich arménského původu. Byli prý v šoku.

„Vše na místě nehody nasvědčuje tomu, že to byl opravdu silný čelní náraz,“ popisuje z místa reportérka Magdaléna Medková s tím, že zatímco autobus ležel v příkopu na jedné straně, osobní automobil odhodil náraz do pole na opačné straně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na místě tragické srážky autobusu s Fábií byla Magdaléna Medková

32letý řidič Škody Fabie tragickou dopravní nehodu nepřežil. „Co bylo příčinou dopravní nehody, v tuto chvíli ještě nemůžeme říct. Probíhá dokumentace tak, aby celá věc mohla být i nadále vyšetřena,“ uvedla mluvčí středočeských policistů Štěpánka Zatloukalová.

V autobuse bylo celkem 32 lidí a i tam byli zranění.

„Zraněno bylo celkem 15 osob, které jsme převezli do nemocnice Kladno, v Motole a Rakovník,“ dodal řídicí důstojník středočeských hasičů Lukáš Pop.

Náhradní autobus pak dovezl zbylé pasažéry do jejich destinace, do Prahy.

Marína Dvořáková, Magdaléna Medková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme