Kanonýr Suárez přestupuje z Liverpoolu do Barcelony

Nejlepší střelec uplynulého ročníku Premier League Luis Suárez opouští Liverpool a odchází do Barcelony. O odchodu sedmadvacetiletého fotbalisty informoval anglický klub na svých webových stránkách.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Luis Suárez během tréninku na mistrovství světa v Brazílii

Luis Suárez během tréninku na mistrovství světa v Brazílii | Zdroj: Reuters

Dohoda mezi Liverpoolem a Barcelonou by se měla uzavřít příští týden, kdy uruguayský útočník podstoupí ve španělském velkoklubu zdravotní prohlídku. S katalánským týmem by měl podepsat smlouvu na pět let.

Suárez je momentálně v trestu, který dostal od Mezinárodní fotbalové federace FIFA za kousnutí Itala Chielliniho během zápasu mistrovství světa. Fotbalových aktivit se bude moct zúčastnit až na konci října.

Barcelona měla o Suáreze zájem už před jeho incidentem v Brazílii. Podle neoficiálních informací zaplatí Liverpoolu za dravého forvarda kolem 80 milionů liber.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme