Tranzit v Havlíčkově Brodě zůstane, špatnou dopravní situaci má vyřešit delší interval na semaforech

Kritickou dopravní situaci na páteřním tahu Havlíčkova Brodu má zklidnit prodloužený interval semaforů. Dnes se na tom shodli zástupci Ředitelství silnic a dálnic na mimořádném jednání s městem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Doprava, dopravní zácpa, auto, auta, kolona (ilustrační foto)

Doprava, dopravní zácpa, auto, auta, kolona (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek | Zdroj: Český rozhlas

Reagovali tak na kolaps dopravy na silnici z Jihlavy na Kolín, kde kvůli opravám Lidické ulice kolony ucpávaly rušnou křižovatku.

Autům, která přijížděla od Humpolce, naskočila zelená, řidiči ale nemohli jet kvůli koloně aut, která před nimi stála ve směru na Jihlavu. Proto jim teď bude zelená svítit dvakrát tak dlouho.

Pokud to nepomůže, budou od pondělí všechna osobní auta ve směru od Kolína z Masarykovy ulice jezdit pouze po přikázaném směru jízdy přes kruhový objezd a Nádražní ulici, kritickému místu se vyhnou a vyjedou zpět na hlavní tah na Jihlavu.

Hana Mikulincová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme