Přímou reportáž zápasu Sparty ve Zwolle vysíláme ve streamu na našem webu

Fotbalisty Sparty dnes čeká úvodní zápas 4. předkola Evropské ligy na půdě nizozemského Zwolle. Poslední český zástupce na evropské scéně se bude muset vypořádat s umělým povrchem na stadionu IJsseldelta. Celý zápas nabídneme prostřednictvím streamu v přímé reportáži.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta (v rudém) ztratila první body v novém ligovém ročníku

Sparta (v rudém) ztratila první body v novém ligovém ročníku | Zdroj: ČTK

Sparťané se chystají na zápas proti nováčkovi evropské scény pod tíhou vlastního neúspěchu v Lize mistrů a zároveň si uvědomují, že českému fotbalu hrozí nejtruchlivější podzim od rozdělení federace.

Odvracet tenhle scénář budou bez potrestaného Lukáše Váchy a zraněného Maria Holka, navíc na umělém trávníku, který domácí tým umí používat jako svou zbraň. Zwolle, které nedávno posílil bývalý útočník Slavie Tomáš Necid, na něm v minulé sezoně získalo 80 procent bodů.

„Je to něco jiného než přírodní tráva. Když se umělka pokropí, tak je dost rychlá a míč víc odskakuje. Proto je potřeba dát pozor na přesné přihrávky, musíme se snažit přesně kombinovat,“ říká k netradičnímu povrchu sparťan Lukáš Mareček.

Úvodní zápas play-off Evropské ligy začne ve Zwolle od 20 hodin.

Jan Kaliba, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme