Sparta bude proti Dukle bojovat o první místo tabulky. Zápas vysíláme na streamu

Fotbalisté Sparty budou v dohrávce 5. kola Synot ligy útočit na vedoucí Slavii. Pokud v derby na Julisce porazí Duklu o tři nebo více branek, půjdou do čela tabulky právě sparťané. Internetový stream Český rozhlas Sport vám nabídne přímý přenos celého utkání.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vítězslav Lavička

Vítězslav Lavička | Foto: Filip Jandourek

Gólové dostihy pro Spartu v téhle fázi sezony ale nejsou úplně klíčové a Lavičkův výběr se tak určitě spokojí s jakýmkoli vítězstvím, kterým se na Slavii bodově dotáhne.

I to by byl vítaný počin v momentě, kdy utkání na Julisce je vložkou mezi dvěma zápasy se Zwolle, které rozhodnou o tom, jestli bude Sparta na podzim hrát evropskou soutěž.

Spartě bude chybět zraněný Holek, domácím mimo jiné Polom, kterého Dukle zapůjčil právě tým z Letné, jenž si nepřeje, aby mladý stoper nastoupil.

Dukla je na rozdíl od Sparty v lize zatím neporažená, zato v týdnu vypadla z domácího poháru s třetiligovými Domažlicemi.

Radiožurnál vám přinese reportážní vstupy a internetový stream ČRo Sport přímý přenos celého utkání. Poslouchat můžete přes internet nebo přes aplikaci iRadio určenou do mobilů a tabletů. Chybět nebude ani online reportáž na našem webu.

Na Julisce se hraje od 8 hodin a 15 minut.

Jan Kaliba, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme