Karlovarský Balán pomohl otočit zápas se Spartou. Vždy musíme věřit, říká

Hokejisté Karlových Varů prohrávali se Spartou už 1:3, zápas ale dokázali otočit. Dvěma góly k tomu přispěl útočník Stanislav Balán, který vstřelil dva góly a vyrovnal precizně provedeným trestným střílením.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stanislav Balán a kapitán Radek Duda z domácího celku se radují z prvního gólu Energie

Stanislav Balán a kapitán Radek Duda z domácího celku se radují z prvního gólu Energie | Zdroj: ČTK

„Vždycky musíme věřit. Věřili jsme i v Plzni i se Spartou. V obou zápasech jsme prohrávali o 2 góly, tentokrát se nám to podařilo dotáhnout do vítězného konce. O to víc nás mrzí, že jsme to nedotáhli v Plzni. Mohli jsme mít 6 bodů, máme jen 4,“ zalitoval po zápase střelec 2 gólů Stanislav Balán.

Z posledních třech zápasů získali Západočeši 7 bodů a zdá se, že je Energie na cestě vzhůru tabulkou. „Doufám, že to tak bude a budeme pokračovat v dobrých výkonech. Hlavně proměňovat šance, které jsou pro nás důležité,“ ví 28letý útočník.

Přehrát

00:00 / 00:00

Střelce dvou gólů Stanislava Balána vyzpovídal reportér ČRo Tomáš Lörincz

„Dostáváme se do šancí, ale když je neproměníme, nebudeme vyhrávat. Poslední 3 zápasy jsme začali šance využívat, i proto jsme získali nějaké body,“ zná rodák z Hodonína příčinu posledních bodových zisků Západočechů.

Rozlet Energie ale utne reprezentační přestávka. „Je pravda, že se mi trošku zadařilo, takže bych byl rád, kdyby to pokračovalo, ale těžký říct, jestli by to pokračovalo i do dalších zápasů. Odpočineme a naladíme formu na zápasy po Vánocích,“ plánuje.

Třinec vede extraligu už o 7 bodů, východočeské derby vyhrál Hradec

Číst článek

Útočník s číslem 72 se předvedl i precizně proměněným trestným střílením. „Šel jsem na něj s čistou hlavou, nepřipouštěl jsem si, že bych nedal gól. Musel jsem improvizovat a vyplynulo to z mého pohybu, z naznačené střela a že jsem šel do forhendu a povedlo se,“ těší Stanislava Balána.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme