Čeští juniorští cyklokrosaři opanovali mistrovství světa

Čeští cyklokrosoví junioři získali na mistrovství světa v Táboře všechny tři medaile. Prvenství vybojoval Martin Bína, druhý dojel Radomír Šimůnek a třetí Jan Kunta. Do první desítky se šestým místem vešel i Milan Vočadlo.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Poprvé v historii všechny cenné kovy sesbírali zástupci jedné země. V kategorii do 23 let přitom čeští cyklokrosoví reprezentanti včera vybojovali na mistrovství světa stříbrnou a bronzovou madaili. Tomáš Trunschka dojel druhý za vítězným Belgičanem Vanthourenhoutem a třetí projel cílem David Kášek. Úspěchem jsou i sedmé místo Zlámalíka a deváté Soukupa.

Ve 14 hodin odstartuje poslední mistrovský závod - souboj profesionálů. Účastní se i pět jezdců z České republiky. Petr Dlask je pak považován za žhavého kandidáta na některou z medailí.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme