Deset zápasů bez výhry, poslední místo. Trenér Weber kvůli špatným výsledkům skončil v Karviné

U fotbalistů Karviné skončili trenér Jozef Weber s asistentem Janem Baránkem. Jejich nástupce poslední tým prvoligové tabulky teprve oznámí. Slezané o tom informovali na svém webu.

Karviná (Aktualizováno: 15:48 6. 10. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový trenér Jozef Weber

Fotbalový trenér Jozef Weber | Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Padesátiletý bývalý záložník Weber vedl Karvinou už podruhé. Poprvé tým koučoval v letech 2014 až 2017. Poté působil v Mladé Boleslavi, než se letos v březnu k Slezanům vrátil. V minulé sezoně nejvyšší soutěže obsadil s mužstvem 12. místo.

Jankto má v Getafe nového trenéra, poslední tým španělské ligy převzal Flores

Číst článek

Vedení klubu se kvůli neuspokojivému hernímu projevu a špatných výsledcích rozhodlo pro odvolání trenéra i jeho asistenta, uvedl klub na svém webu.

V aktuální ligové sezoně ale Karviná v deseti kolech jako jediná nezvítězila a povedlo se jí uhrát pouze čtyři remízy, mimo jiné i doma s mistrovskou Slavií (3:3). Na předposlední Teplice, které už vyměnily trenéra na konci září, ztrácí bod.

Vedení Slezanů minulý týden udělilo hráčům i realizačnímu týmu včetně Webera pokuty.  Výši pokut klub nezveřejnil. V sobotu Karviná doma v lize podlehla Mladé Boleslavi 0:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme