Turecký Gaziantepspor uctil památku Františka Rajtorala. Hráči těžko skrývali emoce

Fotbalový klub Gaziantepspor uspořádal na svém stadionu vzpomínkovou akci, během které se hráči i hlavní představitelé tureckého týmu rozloučili s Františkem Rajtoralem, jenž v neděli ve věku 31 let spáchal sebevraždu ve svém bytě. Pietnímu aktu přihlížela i řada fanoušků.

Gaziantep, Turecko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

František Rajtoral v zápase Ligy mistrů (archivní foto)

František Rajtoral v zápase Ligy mistrů (archivní foto) | Foto: Petr David Josek | Zdroj: ČTK

Karafiáty, české a turecké vlajky, portréty bývalého českého reprezentanta a pultík, za kterým se střídali řečníci z řad zástupci Gaziantepsporu. Přesně tak vypadala v Turecku pietní akce na uctění zemřelého fotbalisty Františka Rajtorala.

Velmi emotivní projev vedle trenéra Bülenta Uyguna přednesl i kapitán Gaziantepsporu Abdullah Elyasa Süme, jenž jen těžko zadržoval slzy.

Pochmurná nálada v klubu nad nečekaným úmrtím jednatřicetiletého obránce je znát i na webových stránkách Gaziantepsporu, které byly zahaleny do černé barvy.

Na počest hráče, který s Viktorií Plzeň čtyřikrát dobyl českou ligu a dvakrát si zahrál Ligu mistrů, začnou všechny ligové a pohárové zápasy v Turecku minutou ticha.

 

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme