Němcům pomáhají ke zlatu i prezervativy

Němečtí sportovní funkcionáři už tradičně usilující o co nejúspěšnější vystoupení svých reprezentantů - zřejmě nepodcenili před hrami žádnou, byť zdánlivou maličkost. Každý jejich olympionik tak vyfasoval kromě oblečení a potřebné sportovní výbavy i předmět, který většinou využívá jen ve volném čase.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

logo ZOH 2006

logo ZOH 2006 | Foto: Torino 2006
Přehrát

00:00 / 00:00

Zimní olympijské hry 2006 Turín. Němcům pomáhají ke zlatu i prezervativy

Mezi jednotlivými oděvními součástkami nechyběla ani krabička prezervativů. Dokonce ne ledajakých. Jde o speciální edici s názvem "jdi za svým zlatem". U německých medailových želízek - a není jich málo - se toto označení dá pochopit. Kondomy však dostali všichni oficiální členové německé výpravy, bez ohledu na osobní zařazení či věk neboli i nejrůznější funkcionáři vysoce důchodového věku.

O jakou metu by tato skupina měla usilovat, se Českému rozhlasu zjistit nepodařilo, podle našich německých novinářských kolegů totiž prý k balíčku leták k použití přiložen není.

Miroslav Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme