Novák postoupil v Monte Carlu do osmifinále

Tenista Jiří Novák porazil ve druhém kole turnaje Masters v Monte Carlu Francouze Nicolase Coutelota ve třech setech 3:6, 6:2 a 6:3 a postoupil do osmifinále. Náš v současnosti nejlepší tenista potvrdil, že se mu poslední dobou proti hráčům ze země Galského kohouta daří. Poté, co v Davis Cupu zvítězil nad Grosjeanem a Escudém, si v prvním kole turnaje poradil se Cedrikem Piolinem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Novák

Jiří Novák | Foto: ATP tenis

Dalším soupeřem Jiřího Nováka by se mohl stát opět francouzský tenista. Pokud porazí Sebastien Grosjean Slováka Dominika Hrbatého, nastoupí proti českému hráči nasazenému jako číslo jedenáct podruhé v krátké době.

Naopak s turnajem se rozloučil další Čech Bohdan Ulihrach. Ve druhém kole sehrál s turnajovou desítkou - Američanem Andy Roddickem - vyrovnaný zápas, ale nakonec prohrál dvakrát 6:7.

Výsledky - dvouhra - 2. kolo:

Novák (11-ČR) - Coutelot (Fr.) 3:6, 6:2, 6:3, Roddick (10-USA) - Ulihrach (ČR) 7:6 (9:7), 7:6 (7:3), Johansson (8-Švéd.) - Koubek (Rak.) 6:4, 6:1, A. Costa (Šp.) - Llodra (Fr.) 6:4, 6:1, Corretja (13- Šp.) - Gaudenzi (It.) 6:3, 6:3, Chela (Arg.) - Arazi (Mar.) 6:1, 6:1, Martin (Šp.) - Hipfl (Rak.) 1:6, 7:5, 6:1

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme