'Pro medaili uděláme maximum,' říkají čeští hokejbalisté před čtvrtfinále proti Indii

Český tým si do čtvrtečního čtvrtfinále proti indickému celku velmi věří. Hlavní je podle nich hrát bez vyloučení a co nejvíce střílet na bránu. Čtvrteční zápas by pro Čechy neměl být tím posledním. Na šampionátu chtějí přidat další zlatou medaili. Ta poslední je už z roku 2011.

Tento článek je více než rok starý.

Pardubice Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští hokejbalisté

Čeští hokejbalisté | Zdroj: ČTK

„Je to nevyzpytatelný soupeř. Byli jsme se na něj včera podívat. Mají několik individualit v týmu, které dokážou rozhodnout zápas," nepodceňuje tým soupeře asistent trenéra Tomáš Friml

„Mají výborné přesilovky, takže se musíme vyvarovat oslabení. Hlavně teda střílet, tlačit se do branky a vyhrát," nastínil taktiku Radiožurnálu Friml.

České cíle ale rozhodně nekončí ve čtvrtfinále. Tím hlavním je vyhrát znovu na domácí šampionátu zlaté medaile což se národnímu týmu povedlo naposledy v roce 2011.

„Dělat přesně to, co řeknou trenéři, nenechat nic náhodě, a hlavně je přestřílet. Musíme prostě dát víc gólů," má před zápasem jasno obránce Ondřej Benedikt.

Česká reprezentace si může před čtvrtečním zápasem věřit. Na mistrovství světa předvádí skvělé výkony a potvrzuje svou roli favorita. Za vše mluví to, že Češi dostali ve čtyřech zápasech pouze jeden gól ze hry.

„Z týmu vyzařuje pozitivní energie. Všichni jsou natěšení na čtvrtfinále, vybojovali si to a jsme odhodlaní postoupit dál. Do boje o medaile," netají české ambice asistent trenéra Friml.

„Všichni víme, jaký cíl tady máme a za čím jdeme. Myslím si, že k polevení nedojde, protože opravdu chceme bojovat o ty medaile a uděláme pro to maximum," říká odhodlaně Friml.

Ota Gutwirth, bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme