Souboj fotbalových fanoušků - 4. kolo

Soutěž o nejlepší fanoušky Gambrinus ligy očima reportérů Radiožurnálu má ve 3. ročníku následující pravidla: I nadále bude každý týden osm reportérů na jednotlivých stadionech sledovat chování a nápaditost příznivců. Na základě jejich hodnocení určíme nejsympatičtější počiny kola, které bodově odměníme (2 až 10 bodů). Může přitom jít nejen o vtipné choreo nebo parádní fotbalovou atmosféru, ale i o úsměvné maličkosti či zdánlivé drobnosti, které dají třebas jinak průměrnému utkání šmrnc. Násilné a urážlivé projevy fanoušků naopak mohou vést k bodovým odpočtům - určovat tedy budeme také případné nejhorší počiny kola (minus 1 až minus 5 bodů).

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal - ČMFS

fotbal - ČMFS | Foto: fotbal.cz

Co se povedlo ve 4. kole

1. Ostrava (10 bodů) - Na stadionu vzorní, hluční, plní entuziasmu po celé utkání, dorazili napříč republikou v hojném počtu.

2. Bohemians 1905, Brno, Slovácko, Sparta (8 bodů) - Ti fanoušci "Klokanů", kteří se vydali oddaně povzbuzovat až na Hanou, nemuseli litovat - viděli první gól svého týmu v této sezóně. Sparťané dokázali vytvořit nadstandardní atmosféru i během utkání s podceňovaným Kladnem. V Brně bylo po dlouhé době k vidění lokální derby se Slováckem a dění v ochozech tomu odpovídalo.

3. České Budějovice, Jablonec, Mladá Boleslav, Slavia (6 bodů) - Nadprůměrná atmosféra díky oběma stranám na jihu Čech, skoro plný středočeský stadion a snaha zdatně sekundovat příznivcům Baníku v Jablonci, to vše stojí za ocenění.

4. Olomouc, Liberec (4 body) - Na Hané trénovali na návštěvu liverpoolského Evertonu, který přijede příští týden. Ze severu Čech dorazilo do Plzně asi dvě stě věrných.

5. Kladno (2 body) - Kladenský hlouček byl v dobrém rozmaru a čas od času dokázal překřičet domácí letenské obecenstvo.

1. Bohemians 1905 34 2. Slovácko 28 3. Sparta 27 4. Slavia 26 5.-6. Brno a Ostrava 25 7. Mladá Boleslav 20 8.-9. Liberec a Olomouc 12 10. Teplice 10 11.-12. Jablonec a Příbram 8 13. České Budějovice 6 14. Kladno 4 15.-16. Bohemians Praha a Plzeň 0

sportovní reportéři Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme