Skeletonistka Fernstädtová dojela v závodě Světového poháru v Altenbergu dvanáctá

Česká skeletonistka Anna Fernstädtová dojela v závodě Světového poháru v německém Altenbergu dvanáctá. Nejrychlejší jízdu dne zajela domácí závodnice Tina Hermannová.

Altenberg (Německo) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Skeletonistka Anna Fernstädtová při závodu Světového poháru

Skeletonistka Anna Fernstädtová při závodu Světového poháru | Foto: kristen-images.com | Zdroj: Reuters

Pětadvacetiletá Fernstädtová, která obhajuje celkové páté místo, za vítězkou zaostala o 1,2 sekundy a ve třetím závodě sezony si připsala nejlepší výsledek. Trojnásobná juniorská mistryně světa dosud byla čtrnáctá a šestnáctá.

Skeletonistka Fernstädtová si poranila stehenní sval, úvodní závod sezony je v ohrožení

Číst článek

Hermannová zvítězila s náskokem 31 setin před Alinou Tararyčenkovovou z Ruska, která si ve Světovém poháru vyjela první medailové umístění. Třetí byla obhájkyně celkového prvenství Janine Flocková z Rakouska.

V Altenbergu se naopak nedařilo vítězce předchozích dvou závodů Jeleně Nikitinové, která skončila až na jedenácté příčce. Poprvé mimo stupně vítězů dojela také dvakrát stříbrná Kimberley Bosová z Nizozemska na šesté pozici, která jí však stačila k posunu do čela průběžného pořadí seriálu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme