Hokejisté hrají ve 45. kole extraligy o naději

Hokejisté Plzně se čtvrteční výhrou v předehrávce 45.kola nad Vítkovice vrátili zpět na místa zajišťující předkolo play off. Dnes mají na programu své zápasy ostatní celky usilující o vyřazovací boje.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport hokejová extraliga

Tipsport hokejová extraliga | Foto: Hokej.cz

Jediným zápasem, ve kterém by mohli být jeho aktéři relativně v klidu je duel začínající v 17 hodin mezi prvním Třincem a čtvrtým Zlínem.

To až o půl hodiny později padne úvodní buly souboje Mladé Boleslavi s Litvínovem, začne pořádná vřava. Benzina je s formou na vzestupu a chce od bruslařů odvézt všechny body a vrátit se zpět do desítky. Středočeši naopak potřebují sbírat bodíky pro vylepšení výchozí pozice pro play out.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hokejisté hrají ve 45. kole extraligy o naději

Po očku budou oba týmy sledovat ve stejný čas hraný zápas mezi Kladnem a Karlovými Vary. Tedy celky s totožnými starostmi jako Mladá Boleslav respektive Litvínov.

Sparta nesmí chybovat

Ani duel hraný od 18 hodin mezi Pardubicemi a Českými Budějovicemi či souboj Slavie s Libercem, který začne o 15 minut později, nepostrádají náboj. Vždyť ve hře je šesté místo, tedy přímá účast v play off. Největší pozornost, ale bude upřena do Brna, kam zavítá zdecimovaná Sparta.

„Samozřejmě, že jedeme do Brna s tím, že chceme bodovat a musíme se vyvarovat chyb v obraně. Každou chybu zaplatíme gólem a pak nedáme góly. Dá se sem tam vyhrát na jeden gól, takže musíme hrát úplně bez chyb a snažit seto uhrát na málo gólů,“ připomíná sparťanský obránce Jiří Vykoukal problémy s koncovkou i obranou svého týmu.

Zajímavé bude sledovat, jak se holešovický celek vyrovná v bouřlivé atmosféře s tím, že k záchraně sezóny živý už pouze teoretické šance a jak utkání herně i výsledkově zvládne. Zápas začne v 18 hodin a 40 minut.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme