Hokejisté Lva prospali úvod zápasu v Novgorodu a po šesti výhrách padli

Sérii šesti vítězství v řadě ukončili v KHL hokejisté Lva Praha, když na ledě Torpeda Nižnij Novgorod prohráli 2:5. Domácí prakticky rozhodli už v úvodní třetině, po které vedli o tři góly. O trefy poraženého Lva se postarali ve druhé třetině švédský útočník Riderwall a v závěru duelu finský střelec Kapanen.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Lva Praha Petri Vehanen porážce na ledě Novgorodu nezabránil

Brankář Lva Praha Petri Vehanen porážce na ledě Novgorodu nezabránil | Zdroj: ČTK

Do branky pražského celku se postavil Fin Engren, jenže na ledě vydržel necelých šest minut. V čase 5:43 ho překonal Skačov a o dalších patnáct vteřin po trefě Salminena přenechal místo mezi třemi tyčemi svému krajanovi Vehanenovi.

Ani ten ale čisté konto příliš dlouho neudržel. V 9. minutě zvýšil na 3:0 pro Novgorod při hře ve čtyřech na obou stranách střelou z dálky obránce Grigorjev.

V úvodu druhé třetiny sice Vehanen vychytal šanci Skačkova, ovšem na souhru zakončenou Immonenem už gólman Lva nedosáhl. V končící 39. minutě snížil Ridderwall, ovšem Novgorod rychle odpověděl a po dalších 42 vteřinách se na střeleckou listinu podruhé zapsal Skačkov. V závěrečné dvacetiminutovce pouze zmírnil porážku Lva Kapanen.

Další zápas čeká hokejisty Lva v pátek, kdy se představí na ledě Kazaně.

Kontinentální hokejová liga:

Torpedo Nižnij Novgorod - Lev Praha 5:2 (3:0, 2:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 6. Skačkov (Valentěnko, Bělochvostikov), 6. Salminen (Wolski), 9. Grigorjev (Wolski), 24. Immonen (Wolski, Salminen), 39. Skačkov (Krasnoslobodcev) - 38. Ridderwall (Gragnani, Kapanen), 57. Kapanen (Gragnani, Ridderwall). Rozhodčí: Gofman, Kulakov - Otmachov, Koposov. Vyloučení: 4:3. Bez využití. Diváci: 5500.

Kazaň - Slovan Bratislava 2:1 po sam. nájezdech (Petružálek 0+1 a rozhodující sam. nájezd)
Viťaz Podolsk - Dinamo Riga 6:2
Dynamo Moskva - CSKA Moskva 2:1 po sam. nájezdech

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme