Jágr připustil, že by mohl po sezoně změnit angažmá

Pokud hokejisté New Jersey nepostoupí do play-off, bude Jaromír Jágr pro příští sezonu uvažovat o změně angažmá. Český útočník to uvedl v rozhovoru pro list Star-Ledger, ve kterém dodal, že nechce promarnit roky, které mu do konce aktivní kariéry ještě zbývají.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr v dresu New Jersey Devils

Jaromír Jágr v dresu New Jersey Devils | Zdroj: ČTK

„Nejhorší pro mne je sledovat ostatní v play-off a nehrát ho," dodal český útočník, jenž má v New Jersey platnou smlouvu do 1. července, poté se stane volným hráčem.

Bojovat o Stanleyův pohár je pro Jágra velmi důležité. „Mnoho hráčů tomu možná nerozumí, ale až dosáhnou věku jako já, pochopí,“ netají se touhou hrát v týmu, který má šance dosáhnout na titul.

Jágr, který během sedmnácti sezon v NHL nehrál play-off jen dvakrát, odehrál v letošní sezoně 71 zápasů. V nich si připsal celkem 60 kanadských bodů za 23 gólů a 37 asistencí.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme