V rámci Koncertu pro jiné myšlenky hrál na Radiožurnálu Ivan Hlas a jeho trio

Přímo z pódia letního festivalu ve Všeticích na Benešovsku se k našemu rozhlasovému mikrofonu přesunul hudebník Ivan Hlas se svými dvěma kolegy muzikanty - Jaroslavem „Olinem“ Nejezchlebou, který hraje na violoncello, a kytaristou Norbi Kovácsem - aby odehráli další ze série živých pátečních Koncertů pro jiné myšlenky.

Všetice (Benešovsko) (Aktualizováno: 20:03 14. 8. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakmile Ivan Hlas se svým triem skončil své vystoupení na festivalu, přesunul se k mikrofonům Radiožurnálu. V hospodě na břehu Sázavy jste k nám mohli pomyslně přisednout i vy. Zval moderátor Vladimír Kroc.

Koncerty pro jiné myšlenky vznikly s cílem rozptýlit posluchače během nouzového stavu a se stejným záměrem pokračují v letních měsících. Rozhovory spojené s živou hudbou se vysílají každý pátek v 18.30.

To nejlepší z koncertů následně Radiožurnál zařadí také do nedělního dopoledního vysílání od 10.00.

Všechny koncerty můžete sledovat a poslouchat živě na webu Radiožurnálu nebo na facebooku Radiožurnálu.

Vladimír Kroc, and Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme