V Krkonoších se stále lyžuje na technickém sněhu, v areálech ale platí ceny hlavní sezony

V Krkonoších je stále nedostatek přírodního sněhu. Na běžeckých trasách je ho dostatek až od nadmořské výšky 1000 metrů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V Praze na Letné se zasněžovalo. Připravuje se totiž ovál pro běžecké lyžování

V Praze na Letné se zasněžovalo. Připravuje se totiž ovál pro běžecké lyžování | Zdroj: ČTK

Na sjezdovkách leží do pěti centimetrů sněhové pokrývky, díky mrazivým teplotám ale ski areály zasněžují, a tak se lyžuje asi na 30 centimetrech technického sněhu. Ve všech areálech nicméně platí ceny hlavní sezony.

Ve Špindlerově Mlýně stojí celodenní permanentka 750 korun a ve Ski Resortu Černá hora-Pec 620 korun. V Herlíkovicích zaplatí lyžaři 580, v Harrachově 590 a v Rokytnici nad Jizerou 620 korun.

Večerní lyžování vyjde na 300 korun ve Špindlerově Mlýně, 280 v Janských Lázních a Peci pod Sněžkou, 250 v Herlíkovicích a na 200 korun ve Svobodě nad Úpou. Za ranní lyžování od půl osmé ve Špindlerově Mlýně zaplatí lyžaři 790 korun.

Hana Novotná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme