Na mistrovství ČR v beachvolejbale se proti sobě postaví bývalí reprezentanti

Tento víkend přilákal do Prahy nejlepší plážové volejbalisty z České republiky. Mezi nimi jsou také Petr Beneš a Přemysl Kubala, nejlepší čeští hráči posledních let. Na halovém mistrovství republiky ale nastoupí proti sobě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jestli se budou moci Kubala s Benešem radovat i po zápase s Brazilci, to se teprve uvidí

Jestli se budou moci Kubala s Benešem radovat i po zápase s Brazilci, to se teprve uvidí | Zdroj: ČTK

Oba dva bývalí olympionici se velmi dobře znají. „Přemysl Kubala tomu dává víc. Víc trénuje a jeho parťákem je Jan Dumek. Papírově by měl mít větší šanci Přemek, ale strašně dobře se znají a a vyhrát může i Beneš,“ říká Alexandr Mráz, pořadatel mistrovství republiky v plážovém volejbale.

Zápas může být i vyhecovaný. „Každý bude chtít vyhrát, ale jsou to kamarádi a bude to ve vší počestnosti a fér hranicích,“ očekává pořadatel turnaje.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Alexandrem Mrázem mluvila ve vysílání Českého rozhlasu Michaela van Erne

Halové mistrovství České republiky se koná v sobotu a v neděli v Praze na Pankráci. Hlavní soutěže mužů i žen jsou na programu v neděli od půl deváté dopoledne.

Semifinálové zápasy se odehrají kolem druhé hodiny odpoledne a právě tehdy se čeká souboj Přemysla Kubaly a Petra Beneše. Po šesté hodině večerní už halové mistrovství ČR bude znát vítěze.

Michaela van Erne, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme