Hokejovou reprezentaci čeká odveta s Norskem, chytat bude Kovář

Na pozadí prvního finálového zápasu extraligy mezi Zlínem a Brnem nastoupí k dalšímu přípravnému utkání před mistrovství světa hokejová reprezentace. V rámci Euro Hockey Challenge čeká svěřence kouče Vladimíra Růžičky v Havlíčkově Brodě odvetný duel proti Norsku. Ve středu český celek vyhrál 6:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář hokejové reprezentace Jakub Kovář

Brankář hokejové reprezentace Jakub Kovář | Zdroj: ČTK

Kouč Růžička do odvety pošle do hry Lukáše Kašpara a také třinecké Tomáše Linharta s Martinem Růžičkou. Do branky půjde Jakub Kovář. Jako jediný dostal volno útočník Roman Červenka.

Česká reprezentace zatím v přípravě na světový šampionát zná jen vítězství. Po návratu Růžičky na reprezentační lavičku mají Češi bilanci tří výher ze tří zápasů. Před vítězstvím nad Norskem si národní tým dvakrát poradil také s Dánskem.

Čeští hokejisté pokračují v povedené přípravě, Nory porazili 6:2

Číst článek

„Tím, že mužstvo vyhrává, si víc věří. Podíl na tom mají vynikající brankáři, kteří zápasy vyhrávají,“ chválí svůj tým trenér Růžička.

Druhý zápas proti Norsku začne v Havlíčkově Brodě v 18 hodin.

František Kuna, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme