Radek Štěpánek a Lukáš Rosol postoupili v Monte Carlu do druhého kola

Tenista Radek Štěpánek zahájil turnaj série Masters v Monte Carlu vítězstvím a o postup do třetího kola se utká s Rogerem Federerem. Postoupil také další daviscupový reprezentant Lukáš Rosol.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radek Štěpánek porazil v prvním kole Rogers Cupu Nicoláse Almagra a chystá se na domácího Vaseka Pospisila

Radek Štěpánek porazil v prvním kole Rogers Cupu Nicoláse Almagra a chystá se na domácího Vaseka Pospisila | Zdroj: ČTK

Pětatřicetiletý Štěpánek si suverénně poradil se stejně starým Chorvatem Ivem Karlovičem. V prvním setu vzal zkušenému soupeři dvakrát podání a vyhrál 6:1.

Jedinému brejkbolu soupeře čelil ve druhé sadě, ale po jeho ubránění povolil Karlovičovi pouze tři vyhrané výměny při vlastním podání. Postup do druhého kola, ve kterém se utká s Rogerem Federerem, si Štěpánek zajistil za 59 minut hry po výsledku 6:1 a 6:2.

O deset minut více potřeboval k vítězství Lukáš Rosol, který si poradil s ruským kvalifikantem Donským. Úvod prvního setu se mu sice nepovedl, ale pak svého soupeře přehrál a zvítězil 7:5 a 6:1.

Ve druhém kole potká osmadvacetiletý Čech vítěze zápasu mezi Michaelem Llodrou z Francie a Polákem Jerzym Janowczem.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme