Hokejovou reprezentaci na MS posílí Polák se Sobotkou

Trenér české hokejové reprezentace Vladimír Růžička může před světovým šampionátem v Bělorusku počítat s dalšími posilami z NHL. K týmu se připojí dvojice ze St. Louis obránce Roman Polák a útočník Vladimír Sobotka.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Sobotka (17) ze St. Louis by měl posílit českou reprezentaci na MS v Bělorusku

Vladimír Sobotka (17) ze St. Louis by měl posílit českou reprezentaci na MS v Bělorusku | Zdroj: Reuters

„V úterý by měli přiletět. Řeší se jen u Vládi Sobotky, že nemá kontrakt a chce ho pojistit. Řeší to Martin Loukota (manažer týmu) s jeho agentem," řekl Růžička.

Kouč má v mužstvu, které utkáním proti domácímu Švédsku ve Stockholmu vstoupí do závěrečného turnaje Euro Hockey Tour, dva hráče z NHL - útočníky Jaromíra Jágra z New Jersey a Jiřího Hudlera z Calgary. Účast potvrdil i obránce Jakub Kindl z Detroitu.

Kádr ještě doplní také finalisté Kontinentální ligy. Ze Lva Praha se spekulovalo o obráncích Ondřeji Němcovi, Martinu Ševcovi a útočníkovi Jiřím Novotném.

Poslední příprava na MS začíná. Hokejisté hrají se Švédy nerozhodně

Číst článek

Růžička potvrdil zájem o Jiřího Sekáče, který se ale kvůlio zranění sedmý duel v Magnitogorsku nehrál. V týmu Metallurgu se z Gagarinova poháru radoval centr Jan Kovář.

Kvůli zdravotním problémům se naopak omluvil Jan Hejda z Colorada, kterého pravděpodobně čeká příští týden operace ramene.

Štěpán Pokorný, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme