Berounské kino slaví sto let, 70členný orchestr zahraje nejslavnější filmové melodie

Druhé nejstarší, stále fungující, kino v republice - berounský Mír - si v sobotu navečer připomene sto let od svého založení. Při té příležitosti v Berouně vystoupí 70členný orchestr, který zahraje nejslavnější filmové melodie. Třeba hudbu z filmu Star Wars.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Boskovické letní kino slaví padesátiny

Boskovické letní kino slaví padesátiny | Foto: Michal Záboj

Zmiňovaným orchestrem je slavný Bohemian Symphony Orchestra Prague, který hrál mimo jiné s legendárním zpěvákem Alice Cooperem.

Doprovází ale i další hvězdy rockového nebe - například Iana Gillana z Deep Purple, Bobbyho Kimballa z Toto, Paula Rodgera z Bad Company a hráli i s Bonnie Tyler.

Na pódiu vystoupí všech 70 muzikantů. Ti zahrají také hudbu z filmů Piráti z Karibiku, Indiana Jones, Hvězdné války nebo Tanec s vlky.

V Berouně se ale nebude jen hrát, k vidění budou i scénky. Do programu se totiž zapojí fanklub filmu Star Wars. Bude připravená ukázka vesmírného boje.

Do akce se mohou zapojit i sami Berouňané - stačí přijít v kostýmu. Koncert začíná v sobotu od 16 hodin v letním kině.

Petr Kološ, Adéla Havránková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme