Sparta odletěla do Švédska bez Holka. Krejčí je připraven nastoupit

Fotbalisté Sparty odletěli k dalšímu utkání kvalifikace Ligy mistrů. A stejně jako před dvěma týdny do Tallinnu ani tentokrát na cestě do Malmö nebyli kompletní. Kvůli zraněnému kotníku zůstal doma obránce Mario Holek. Dobrou zprávou pro sparťany je tak alespoň návrat uzdraveného záložníka Ladislava Krejčího.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ladislav Krejčí už bude trenéru Lavičkovi k dispozici

Ladislav Krejčí už bude trenéru Lavičkovi k dispozici | Foto: Jan Suchan | Zdroj: Český rozhlas

„Cítím se dobře. Musím to zaklepat, ale sval drží,“ těší Ladislava Krejčího, který naposledy za Spartu nastoupil v Superpoháru. Po necelé hodině hry kvůli svalovým problémům vystřídal a od té doby sledoval sparťanská utkání maximálně z tribuny.

„Podstoupil velmi intenzivní léčbu a rehabilitaci. Od soboty absolvoval tréninky s míčem. Uvidíme, jak se on sám bude cítit, a podle toho se rozhodneme,“ nechce předvídat trenér pražského týmu Vítězslav Lavička.

Přehrát

00:00 / 00:00

Spartu sleduje v Malmö reportér ČRo Jan Suchan

Kouč Sparty ale počítá i s variantou, že Krejčí k dispozici nebude. Vzal s sebou do pole 18 hráčů a přitom na soupisku jich může napsat jen 16.

Krejčí ale nastoupit chce. „Trénoval jsem naplno a je to fajn. Cestuji s týmem, takže jsem na sto procent připravený a na zápas bych si troufl. Uvidíme, jak to trenér vyřeší,“ nemluví záložník svému šéfovi do práce.

Vítězslav Lavička má teď totiž na levou stranu zálohy za Ladislava Krejčího velmi dobrou náhradu – střelce dvou branek ze sobotního ligového duelu proti Jihlavě Tomáše Přikryla.

„Jasně že je to konkurence. Dal dva góly a hraje výborně, ale přeju mu to. Hlavně, že pomohl týmu k vítězství.“

Jestli tentokrát pomůže Spartě k vítězství a hlavně postupu přes Malmö do posledního předkola Ligy mistrů Tomáš Přikryl, už uzdravený Ladislav Krejčí, případně oba nebo ani jeden, se dozvíte i z Českého rozhlasu.

Hraje se od 19 hodin, druhý poločas uslyšíte na Radiožurnálu, celý zápas na Českém rozhlasu Sport na webové stránce zpravy.rozhlas.cz nebo aplikaci pro chytré telefony iRadio.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme