Novým trenérem fotbalistů Plzně se stal Miroslav Koubek, nahradil Uhrina

Hned druhý den po odvolání Dušana Uhrina mladšího mají fotbalisté Viktorie Plzeň nového trenéra. Vedení klubu představilo jako nového kouče dvaašedesátiletého Miroslava Koubka, který naposledy působil ve Slavii.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový trenér FC Viktoria Plzeň Miroslav Koubek

Nový trenér FC Viktoria Plzeň Miroslav Koubek | Zdroj: ČTK

Miroslav Koubek už Viktorii Plzeň jednou vedl. V roce 2001 s ní ale sestoupil z nejvyšší soutěže a byl odvolán. Viktoria se ale během posledních let propracovala mezi špičku tuzemského fotbalu, Koubek tak přichází do jiného prostředí.

I poslední angažmá dvaašedesátiletého trenéra skončilo odvoláním. Na začátku března ho funkce trenéra pražské Slavie zbavilo vedení vršovického klubu, které potom dosadilo do funkce Nizozemce Pastoora.

Kromě Plzně a Slavie vedl Miroslav Koubek v první lize také Kladno, Mladou Boleslav a Baník Ostrava.

Ve funkci Koubek nahradil Dušana Uhrina mladšího, který byl od fotbalistů západočeského týmu odvolán včera kvůli způsobu, jakým Viktoria vypadla z kvalifikace Evropské ligy.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme