Rosického čeká v předkole LM souboj se Sivokem, Arsenal vyzve Besiktas

Fotbalisté Arsenalu s českým záložníkem Tomášem Rosickým se o účast v Lize mistrů utkají s Besiktasem Istanbul, jehož dres obléká další reprezentant Tomáš Sivok. V mistrovské části 4. předkola bude o postup přes běloruský Borisov usilovat bratislavský Slovan pod vedením trenéra Františka Straky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Arsenalu narazí ve 4. předkole Ligy mistrů na Besiktas

Fotbalisté Arsenalu narazí ve 4. předkole Ligy mistrů na Besiktas | Zdroj: Reuters

Slovan může navázat na historický postup Žiliny, která jako jediný slovenský klub v sezoně 2010/2011 prošla do základní skupiny nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Svěřenci kouče Straky čeká Borisov, který sice v posledních letech patří mezi pravidelné účastníky evropských pohárů, ale do závěrečného předkola postoupil až díky brance v nastaveném čase. Slovanu se k postupu pokusí pomoci i dva čeští hráči Pavel Fořt a David Jablonský.

Šanci na Ligu mistrů má také stoper David Rozehnal s Lille, které vyzve bývalého šampiona soutěže Porto.

První zápasy play off jsou na programu 19. a 20. srpna, odvety o týden později.

Los 4. předkola fotbalové Ligy mistrů v Nyonu:

Mistrovská část:
Salcburk - Malmö, Steaua Bukurešť - Ludogorec Razgrad, Aalborg - APOEL Nikósie, Maribor - Celtic Glasgow (Twardzik), Slovan Bratislava (Straka, Fořt, Jablonský) - BATE Borisov.

Nemistrovská část:
Arsenal (Rosický) - Besiktas (Sivok), Lille (Rozehnal) - FC Porto, Standard Lutych - Zenit Petrohrad, FC Kodaň - Leverkusen, Neapol - Athletic Bilbao.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme