Boleslav trefovala jen konstrukci a prohrála s AEK

Fotbalisté Mladé Boleslavi se mohou pomalu loučit s Pohárem UEFA. Ve třetím utkání v základní skupině totiž prohráli doma s AEK Athény 0:1 a téměř ztratili šanci na postup. Ve druhém utkání skupiny C porazil Villareal na svém stadiónu Elfsborg 2:0 a postoupil do vyřazovací části Poháru UEFA. Totéž se povedlo i Evertonu, Atléticu Madrid, Hamburku a Basileji. Už dříve měly postup jistý Panathinaikos Atény a Helsingborg.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

utkání Mladá Boleslav - AEK Atény

utkání Mladá Boleslav - AEK Atény | Zdroj: ČTK

První půle utkání Boleslavi s AEK byla z obou stran nevýrazná. Pouze Matějovský na domácí a Rivaldo na hostující straně ohrozili branku soupeře. Mladé Boleslavi hrubě nevyšel úvod druhého poločasu. Už po jeho třiadvaceti sekundách skóroval po rychlém brejku Nsaliwa. Navíc vzápětí Pižanowski chytil příležitost Manducovi. První příležitost si domácí vytvořili až po hodině hry. Střídající Táborský, ale pálil vedle. Středočeši v závěru soupeře přitlačili, ale chybělo jim i štěstí. Holub trefil tyč a Mendy břevno.

FK Mladá Boleslav-AEK Atény 0:1 (0:0),
branka: 46. Nsaliwa. Rozhodčí: Verbist - Vromans, Gerard (všichni Belg.). ŽK: Kysela, Řezníček, Matějovský - Arruabarrena, Geraldo, Tözsér. Diváci: 4670.

Sestava Mladé Boleslavi:
Pižanowski - Voříšek, Procházka, Kopic, Hrdlička - Sedláček (76. Holub), Rajnoch, Matějovský, Kysela (63. Vaněček) - Řezníček (53. Táborský), A. Mendy. Trenér: Ščasný.

Sestava AEK Athény:
Moretto - Silva, Dellas, Geraldo, Arruabarrena - Rivaldo (89. Papastathopulos), Tözsér, Nsaliwa, Manú (75. Júlio César) - Blanco (46. Manduca), Liberopulos. Trenér: Serra Ferrer.

Tomáš Kohout, Filip Šedivý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme