Co bude s Ronaldem?

Přestupový kolotoč se podle italských a španělských médií v posledních dnech točí kolem brazilské fotbalové hvězdy Ronalda. Už včera List Gazzetta dello Sport citoval hráčova agenta Alexandra Martinse, podle kterého je smlouva mezi Interem Milán a Realem Madrid na spadnutí. Španělský klub nabídl za Ronalda reprezentačního útočníka Fernanda Morientese a Brazilce Flavia Conceicaa, Inter však nabídku odmítl.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Real Madrid

Real Madrid | Foto: Liga Espalola

Jaká je přestupová matematika neví ani Ronaldo sám. Nejlepší střelec letošního mistrovství světa se nyní připravuje s reprezentací na přípravný zápas proti Paraguayi a ani netuší, zda o jeho přestupu někdo jedná. Každopádně však chce milánský Inter opustit. Prý má své důvody, ale ty nemá důvod zveřejňovat. Smlouva mu v Interu vyprší až v roce 2006.

Real však hvězdu uplynulého světového šampionátu v týmu mít chce za každou cenu. Nejprve Interu nabídl 50 miliónů eur a záložníka Clauda Makélelého, poté poněkud "slevil" a ve snaze vyhnout se placení odstupného nabídl ze svého bohatého kádru reprezentačního útočníka Fernanda Morientese a Brazilce Flavia Conceicaa. Italský velkoklub však tuto nabídku odmítl, protože ho údajně daleko víc zajímá Argentinec Santiago Solari, k níž by brali ještě blíže nespecifikovanou hotovost. Z celé transakce by chtěli Italové vyinkasovat 70 miliónů eur. Současný rekord ve výši odstupného padl loni v červenci, kdy Real koupil Francouze Zinedina Zidana z Juventusu za 65 miliónů dolarů.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme