Schick vstřelil v Bundeslize 19. gól v sezoně, pečetil vítězství Leverkusenu nad Stuttgartem

Fotbalový útočník Patrik Schick se po dvou zápasech bez gólu znovu prosadil a 19. ligovou trefou v sezoně pomohl Leverkusenu k vítězství 4:2 nad Stuttgartem.

Leverkusen Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick.

Patrik Schick. | Foto: Tim Rehbein | Zdroj: Reuters

Leverkusen prožívá gólově bohaté období a během posledních tří zápasů nastřílel dohromady 14 gólů. Proti Stuttgartu poslal domácí do vedení Diaby, hosté ale po pauze rychle vyrovnali.

Schick si zapsal už sedmnáctý gól v sezoně, jeho trefa však Leverkusenu stačila pouze na bod

Číst článek

Leverkusenu pak bleskově vrátil vedení Adli a pět minut před koncem zvýšil Wirtz. Hosté sice znovu snížili na rozdíl jediné branky, na konečných 4:2 ale upravil v poslední minutě po perfektní Wirtzově přihrávce Schick.

S 19 góly je Schick druhý v tabulce střelců za prvním Robertem Lewandowským z Bayernu, který nasázel ještě o sedm branek víc.

Leverkusen vyhrál čtvrtý zápas v řadě a je v tabulce třetí s dvou bodovou ztrátou na druhý Dortmund. Na vedoucí Bayern ztrácí i přes jeho sobotní překvapivou porážku v Bochumi 11 bodů. 

Německá fotbalová liga - 22. kolo:
Bochum - Bayern Mnichov 4:2 (14. Antwi-Adjei, 37. Locadia z pen., 40. Gamboa, 44. Holtmann - 9. a 75. Lewandowski), Eintracht Frankfurt - Wolfsburg 0:2 (28. Kruse z pen., 90.+3 Lukebakio), Freiburg - Mohuč 1:1 (69. Petersen - 31. Hack), Fürth - Hertha Berlín 2:1 (1. a 71. z pen. Hrgota - 82. Gechter), Mönchengladbach - Augsburg 3:2 (30. Koné, 46. Hofmann, 67. Bensebaini - 55. Iago, 90.+3 Finnbogason), Leverkusen - Stuttgart 4:2 (41. Diaby, 52. Adli, 86. Wirtz, 90. Schick - 49. a 88. Tomás).

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme