Na Anglii od 900 korun. V pondělí začíná prodej vstupenek na kvalifikační šlágr, přednost má fanklub

Fotbaloví fanoušci by měli po víkendu zbystřit. Už v pondělí totiž startuje předprodej vstupenek na kvalifikační zápas české reprezentace s Anglií a přípravné utkání proti Severnímu Irsku. Zejména o souboj s „kolébkou fotbalu“ a čtvrtým týmem loňského mistrovství světa může být mezi diváky velký zájem.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Momentka ze zápasu mezi Anglií a Českem

Momentka ze zápasu mezi Anglií a Českem | Foto: Hannah McKay | Zdroj: Reuters

Předprodej na webu fotbalové asociace se spustí v pondělí v 8.00 a nejprve si budou moct lístky na oba zápasy zakoupit členové reprezentačního fanklubu. Pro ostatní fanoušky jsou klíčové dva termíny – 9. září, kdy se začnou prodávat balíčky lístků na oba zápasy, a 13. září, kdy (pokud tedy zbydou) půjdou do prodeje samostatné vstupenky jak na duel s Anglií, tak na souboj se Severními Iry.

Šilhavý vyhlíží další zápasy reprezentace. Proti Kosovu a Černé Hoře už by mohli pomoci Darida s Barákem

Číst článek

Co se týče ceny, tak na zápas s Anglií, který čeští fotbalisté odehrají v Edenu 11. října, můžou lidé nejlevnější lístky pořídit za 900 korun a ty nejdražší za 2900.

„Věříme, že jsme se trefili do takové cenové hladiny, která odpovídá výjimečnosti toho zápasu, protože Anglie je čtvrtý tým posledního mistrovství světa a na její soupisce je spousta hvězdných jmen. Zároveň průměrná cena vstupenek na tento zápas je nižší, než byla třeba na březnový přípravný zápas proti Brazílii,“ vysvětluje mluvčí fotbalové reprezentace Petr Šedivý Radiožurnálu.

Fotbalová asociace chce zároveň bojovat s překupníky lístků. Proto omezila počet lístků na osobu. V předprodeji, během nějž by se měla prodat největší část lístků, si můžou členové fanklubu koupit pouze dvě vstupenky. V případném volném prodeji pak kdokoliv šest vstupenek na osobu.

Samotné přeprodávání lístků sice trestné není, ale stejně jako u předchozích zápasů s Brazílií nebo v Anglii asociace důrazně varuje fanoušky před nákupem vstupenek jinou než oficiální cestou. U takových lístků totiž lidé nemají jistotu, že jsou pravé a že se jejich majitelé opravdu dostanou na stadion.

Václav Rokyta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme