Jak na překupníky se vstupenkami? Sparta jim zneplatnila permanentky a nepustí je na stadion

Tvrdého trestu se dočkali permanentkáři fotbalové Sparty, kteří na internetu s velkým ziskem přeprodávali vstupenky na středeční pohárové semifinále proti Plzni. Letenskému klubu se podařilo některé z nich ztotožnit a jejich permanentky zneplatnil. Zároveň jim udělil roční zákaz vstupu na stadion.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťanský stadion

Sparťanský stadion | Foto: AC Sparta Praha

Sparta uvolnila před zápasem s Plzní do prodeje kvůli opatřením proti koronaviru zhruba 2000 vstupenek za symbolickou pětikorunu. Koupit si je mohli permanentkáři.

Léčba Kotalem zabírá. Sparta se pod novým koučem zlepšuje a bude bojovat o trofej

Číst článek

„Většina našich fanoušků tuto cestu distribuce lístků pochopila a bez problémů přijala. Před utkáním se nicméně na internetových prodejních serverech objevilo několik nabídek vstupenek za ceny až stonásobně vyšší,“ uvedla Sparta v prohlášení na klubovém webu.

Klubu se podařilo některé prodejce identifikovat a rozhodla se jim jejich permanentky kvůli porušení obchodních podmínek do konce sezony zneplatnit. Kromě toho mají také roční zákaz vstupu na stadion.

„Přeprodávání vstupenek výslovně zakazují naše obchodní podmínky a apelujeme na všechny fanoušky, aby přeprodávání vstupenek nepodporovali a nekupovali je tímto způsobem,“ stojí v prohlášení.

Sparta ztotožnila permanentkáře, kteří před zápasem s Plzní na internetu se ziskem přeprodávali vstupenky na utkání.

Klub přistoupil k zneplatnění jejich permanentních vstupenek a zároveň jim Sparta udělila roční zákaz vstupu na stadion. #acsparta

bit.ly/2UWqZ2D

15:09 – 19. 06. 2020

16 638

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme