Liberec řeší před Evropskou ligou stejný problém jako Slavia, kádr značně oslabil koronavirus

Fotbalisté Slovanu Liberec museli před čtvrtečním utkáním 3. kola Evropské ligy na půdě Hoffenheimu povolat hráče z B-týmu. Několik hráčů z kádru se totiž nakazilo koronavirem, ale přesný počet klub neuvedl. Jedním z nemocných je i brankář Filip Nguyen.

Liberec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slovanu Liberec

Fotbalisté Slovanu Liberec | Zdroj: Reuters

„Včerejší testy UEFA na Covid nám prokázaly vícero pozitivních hráčů včetně několika členů realizačního týmu. Do Hoffenheimu tudíž odcestujeme ve značně oslabené sestavě. Situace je prostě taková a my to bereme tak, jak to je,“ řekl pro klubový web trenér Slovanu Pavel Hoftych.

Slavií znovu zmítá koronavirus, před utkáním s Nice mají pozitivní test tři hráči základní sestavy

Číst článek

„Teď počítáme padlé a skládáme hráče, kteří k nám přibyli z B-týmu. Jelikož je ze strany UEFA samozřejmě zájem, aby se zápas odehrál, tak se intenzivně řeší parametry počtu hráčů pro tento zápas a zítra bychom podle všeho měli odletět,“ prozradil Hoftych.

„Uvidíme s kým a uvidíme, jak dáme sestavu dohromady,“ doplnil trenér, jak plánuje vypořádat se s nepřízní osudu.

Dnes pro vás máme až příliš pozitivní zprávy... 🦠😷
#FCSL #HOFLIB #UEL #GroupL
fcslovanliberec.cz/clanek.asp?id=…

18:14 – 03. 11. 2020

2 26

Počet nakažených Severočeši nechtěli specifikovat. Brankář Filip Nguyen ale na facebooku napsal, že právě on je jedním z nakažených.

„Zápas, na který jsem se ve skupině nejvíce těšil, na půdě Hoffenheimu. Do toho nominace do české reprezentace. Bohužel pozitivní test na covid-19 mi vše překazil. Ale vše se děje z nějakého důvodu,“ uvedl Nguyen.

Liberec má po dvou kolech skupiny na kontě tři body za výhru 1:0 v Gentu. Minulý týden utrpěl debakl 1:5 na hřišti Crvené zvezdy Bělehrad.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme