Hokejisté Denveru obhájili titul univerzitní soutěže

V noci na dnešek vyvrcholila v zámoří v současné době nejdůležitější hokejová soutěž. V severoamerické univerzitní soutěži obhájili titul hokejisté z Denveru, když v posledním zápase porazili Severní Dakotu 4:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

hokej

hokej | Foto: AnFas

Podle severoamerického zpravodaje Českého rozhlasu Miroslava Konvaliny je nejskloňovanějším jménem je Paul Šťastný, syn slavného slovenského hokejisty Petera Šťastného.

Talentovaný Paul Šťastný, syn Petera Šťastného, který už má své místo v hokejové síni slávy, dal Siouxům ze Severní Dakoty dvě branky a pomohl v Columbusu v Ohiu denverské Colorado College obhájit titul v nejvyšší americké univerzitní soutěži.

Pro Denver, který si vedl dobře po celou sezónu, je to 7 národní titul. V universitních celcích se objevilo více než 20 hráčů, kteří byli loni draftování do zrušené NHL, další pak na letošní draft kanadsko-americké hokejové ligy zatím marně čekají.

Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme