Kouč hokejové reprezentace zatím neznámý

Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje dnes na svém zasedání rozpustil současný realizační tým české reprezentace, která na největších akcích letošní sezóny - olympijských hrách a mistrovství světa - shodně skončila ve čtvrtfinále. Výbor zároveň pověřil předsedu svazu Karla Guta, aby sestavil návrh na podobu nového týmu, o němž se rozhodne 27. května na mimořádném zasedání v Praze.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

ČSLH

ČSLH

Karel Gut nevyloučil možnost, že dosavadní trenér národního týmu Josef Augusta bude u mužstva opět působit. Už příští týden hodlá šéf svazu zahájit jednání s možnými nástupci. V kuloárech se nejčastěji skloňují jména Lener, Hadamczik, Růžička, Václav Sýkora a Stavjaňa.

Bez šance není ani Augusta, který spolu s asistentem Vladimírem Martincem přednesl zprávu o světovém šampionátu. Na něm obsadil český tým až páté místo stejně jako na olympiádě. Krátce po půl druhé pak Augusta odjel domů. Smlouvu má do konce června a sám potvrdil, že by chtěl pro český hokej pracovat i v budoucnu.

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme