Síla hokejistům před čtvrtfinále nechybí, na tréninku rozbili dvě plexiskla

Den odpočinku českým hokejistům na olympijských hrách v Pchjongčchangu evidentně prospěl. Na úterním tréninku se jim podařilo hned dvakrát rozbít plexisklo za brankou. Zasloužili se o to obránci Jakub Nakládal a Adam Polášek.

Kangnung Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká reprezentace na tréninku před zápasem s Koreou

Hokejová reprezentace během tréninku na olympijských hrách v Pchjongčchangu. | Foto: Pavel Lebeda | Zdroj: ČOV

Nejprve rozbil plexisklo za brankou Nakládal, o několik minut později i Polášek. Stihl to ještě dříve, než pracovníci v tréninkové hale dokázali první tabuli vyměnit. „Je vidět, že spolu hrajeme v jedné obraně a že si rozumíme," smál se Polášek. „Jako vejce vejci," řekl.

„Že máme dost energie? Hlavně abychom měli nějakou ve středu. Dnes to nehraje roli," pousmál se útočník Michal Birner a poukázal na blížící se čtvrtfinálový zápas proti týmu USA.

„Myslím, že už bylo načaté. Nemyslím si, že má někdo takovou ránu. I když Kuba možná jo," řekl forvard Roman Červenka.

S nadhledem bral situace z konce tréninku i kouč Josef Jandač. „Vyhodit sem tam puk z obranného pásma přes plexisklo není na škodu, v tom útočném by ale bylo dobré trefovat bránu," podotkl.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme