Souboj titánů pro Real

Champions League už dospěla do čtvrtfinále, boje o nejprestižnější evropskou klubovou trofej zajímají už jen osm týmů. Čtyři z nich mají své úvodní zápasy za sebou, Ajax remizoval s AC Milán bez branek a Real přestřílel Manchester United.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liga mistrů

Liga mistrů | Foto: UEFA

Ostře sledovaný duel mezi dvěma ambiciózními kluby pro sebe rozhodl Real Madrid hned v první půlhodině - Luis Figo se trefil z nenápadné pozice po přihrávce Zinedina Zidana ve dvanácté a Raúl poprvé ve 28. minutě. Real naplnil svá předzápasová předsevzetí o ofenzivním fotbalu, který se bude divákům líbit a bezprostředně po přestávce přišel třetí gól v síti Reds. Podruhé v utkání a podeváté v letošním ročníku Champions League se prosadil Raúl. O tom, že odveta na Old Trafford nebude jen formalitou, rozhodl další kanonýr par excellence - Nizozemec Ruud van Nistelrooij po centru Scholese snížil hlavnou na konečných 1:3.

V utkání mezi Ajaxem a AC Milán se žádná kanonáda čekat nedala, hlavně Italové letos předvádějí především precizní defenzívu. Zápas dopadl podle očekávání - diváci si gól nezakřičeli ani jednou a do odvety tak půjdou přeci jen s mírně lepší náladou Rossoneri.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme