Tenistku Bouzkovou bude trénovat Martínezová. Vítězka Wimbledonu dříve pracovala třeba s Plíškovou

Marii Bouzkovou bude trénovat bývalá wimbledonská vítězka Conchita Martínezová, jež v minulosti spolupracovala i s Karolínou Plíškovou. Pětadvacetiletá tenistka se letos připravovala pod vedením svého vrstevníka Antonína Bolardta, s nímž byla domluvená do konce sezony.

Madrid Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marie Bouzková si na turnaji v Číně zahraje finále

Tenistku Marii Bouzkovou bude koučovat Martínezová (archivní foto) | Zdroj: Profimedia

Na nový ročník už 34. hráčka světového žebříčku Bouzková trénuje na Floridě s jednapadesátiletou Martínezovou. Angažování španělské trenérky potvrdila serveru iDNES.cz.

Finále v Paříži byl nejsilnější zážitek, říká Muchová o uplynulé sezoně. Pochvalovala si konzistentní výkony

Číst článek

Pražská rodačka Bouzková letos v říjnu v Nan-čchangu postoupila do svého pátého finále na WTA Tour a ve tříapůlhodinové bitvě podlehla krajance Kateřině Siniakové. Dosud jediný titul získala loni v Praze.

Martínezová triumfovala v roce 1994 ve Wimbledonu, hrála také finále Australian Open a Roland Garros a byla světovou dvojkou.

Z pozice trenérky vedla krajanku Garbiňe Muguruzaovou a pomohla jí k wimbledonskému triumfu v roce 2017, s Plíškovou spolupracovala v letech 2018 a 2019. Letos v listopadu byla ředitelkou finálového turnaje Billie Jean King Cupu v Seville, kde se v českých barvách představila také Bouzková.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme