Federer s Nadalem jdou do akce. Hvězdy Laver Cupu spolu nastoupí i v deblu

Druhý den tenisového Laver Cupu přinese zápasy největších hvězd turnaje. Rafael Nadal a Roger Federer se v O2 areně představí hned dvakrát, nejdřív v singlových zápasech, večer ve společné čtyřhře. Tomáš Berdych se utká s Nickem Kyrgiosem.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Roger Federer a Rafael Nadal se poprvé představí na jedné straně kurtu

Roger Federer a Rafael Nadal se poprvé představí na jedné straně kurtu | Foto: David Černý | Zdroj: Reuters

Druhý den tenisového Laver Cupu přinese zápasy největších hvězd turnaje. Rafael Nadal a Roger Federer se v O2 areně představí hned dvakrát, nejdřív v singlových zápasech, večer ve společné čtyřhře. Tomáš Berdych se utká s Nickem Kyrgiosem.

Den plný zápasů tenisových hvězd začne v jednu hodinu odpoledne. Jako první proti sobě nastoupí Roger Federer a Američan Sam Querrey za výběr světa. Po nich nastoupí na kurt světová jednička Rafael Nadal proti Jacku Sockovi.

Kapitán týmu Evropy Björn Borg dá dvěma nejlepším tenistům současnosti během soboty pořádně zabrat. Do večerní čtyřhry totiž Federer s Nadalem nastoupí spolu. Proti nim budou stát opět Querrey se Sockem.

Rafael Nadal se tak s Američanem utká třikrát během 24 hodin.

Úvod večerního programu obstará Tomáš Berdych duelem s Australanem Nickem Kyrgiosem.

Po úvodním hru Laver Cupu vede Evropa nad výběrem světa kapitána Johna McEnroa 3:1, jenže v sobotu se za každé vítězství udělují dva body. A i kdyby Evropané ve všech zápasech naplnili roli favoritů, rozhodnuto nebude. Nedělní dotace je totiž tříbodová.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme