Tři zničené rakety a vysoká pokuta. Tenista Benoit Paire nezvládl prohru na turnaji ve Washingtonu

Francouzský tenista Benoit Paire neudržel nervy na uzdě v zápase prvního kola turnaje ve Washingtonu. V zápase proti Marcosu Baghdatisovi zničil celkem tři rakety a dostal za to pokutu 16 500 dolarů, tedy v přepočtu asi 360 tisíc korun.

Washington Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Paire se rozzuřil poté, co prohrál své podání a jeho kyperský soupeř se dostal do vedení 5:2 v rozhodujícím třetím setu. Francouz skončil výměnu na zemi, kde v sedě rozmlátil raketu.

Následně se přesunul ke své lavičce, kterou nakopl a hodil o zem další raketou. Paira pak přišel uklidnit i Baghdatis. Když šel Francouz hrát, tak ještě zničené náčiní pohodil do kurtu.

Francouzský tenista nakonec zápas prohrál ve třech setech 3:6, 6:3 a 2:6 a ani samotný závěr utkání se neobešel bez excesu.

Když si šel Paire podat ruku se svým soupeřem, tak mrštil o zem další, už třetí raketou. Na to reagovali i diváci, kteří následně tenistu vyprovodili bučením.

Za to všechno dostal Francouz pokutu celkem 16 500 dolarů, tedy v přepočtu 360 tisíc korun. Jde o dvojnásobek toho, co si Paire na turnaji vydělal.

Paire se k celé věci krátce vyjádřil na svém instagramové profilu, kde napsal, že se při včerejším zápase cítil opravdu velmi zklamaný a že se nyní chce především soustředit na svou hru.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme