Basketbalisté Nymburku zdolali na úvod Jadranské ligy CZ Bělehrad

Vítězstvím 94:73 zahájili basketbalisté Nymburku působení v Jadranské lize. Nad devátým celkem minulého ročníku Crvena Zvezda Bělehrad vedli už po úvodní čtvrtině a své vedení neustále navyšovali.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

basketbalový míč

basketbalový míč | Foto: stock exchange

Český mistr vstoupil do utkání vlažně a dotahoval náskok týmu sužovaného finančními problémy. ale hlavně díky deseti bodům Simmonse vyhráli nakonec Středočeši úvodní část a v dalších už si vedení vzít nenechali.

Od druhé části už český mistr zlepšil obranu, a také díky tomu si vypracoval místy náskok až dvacet osm bodů. V poslední části už hosté rezignovali, a tak Nymburk dohrával místy až v exhibičním tempu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Nejlepší střelec Pavel Pumprla hodnotil utkání pozitivně

,,Od prvních minut jsme dokazovali, že chceme vyhrát. Tím, že jsme si už v první čtvrtině vypracovali náskok, jsme to jen potvrdili a udrželi jsme ho až do konce," komentoval utkání jeho nejlepší nymburský střelec Pavel Pumprla.

ČEZ Nymburk - Crvena Zvezda Bělehrad 94:73 (25:21, 46:34, 69:54)

Nejvíce bodů: Pumprla 19, Simmons 18, Nečas 15, Nissim 12, Benda 10, Lenzly 6 - Nikolič 19. Trojky: 9:7. Fauly: 24:23.

Martin Charvát, Michal Jurman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme