V 25 letech zemřel známý jihokorejský zpěvák Moonbin, zřejmě spáchal sebevraždu

Ve věku 25 let zemřela jihokorejská K-popová hvězda Moonbin, napsala agentura AFP. Zpěvák, herec, tanečník a model byl členem chlapecké skupiny Astro. Podle jihokorejské policie byl Moonbin, vlastním jménem Moon Bin (Mun Pin), ve středu večer místního času nalezen mrtvý ve svém bytě v Soulu, objevil ho jeho manažer.

Soul Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zemřela jihokorejská K-popová hvězda Moonbin

Zemřela jihokorejská K-popová hvězda Moonbin | Zdroj: Profimedia

Úmrtí zpěváka na svém twitterovém účtu potvrdilo i hudební vydavatelství Fantagio. „19. dubna nás náhle opustil člen skupiny Astro Moon Bin a stal se hvězdou na obloze,“ uvedlo vydavatelství. Jak dodalo, v souvislosti s jeho smrtí prožívají „velký zármutek a šok“.

Agentura Jonhap s odvoláním na místní policii uvedla, že si Moonbin podle všeho sám vzal život. Přesnou příčinu smrti ale určí až pitva. Vydavatelství Fantagio ve svém prohlášení požádalo všechny, aby se „zdrželi spekulativních zpráv“ a umožnili zpěvákově rodině „v poklidu se s ním rozloučit“.

Moonbin pracoval jako model a herec, v roce 2016 pak debutoval s chlapeckou skupinou Astro. Jak uvedl server People, šestice vydala tři alba, letos v březnu pak skupinu opustil jeden ze členů, Rocky.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme