Další etapa rekonstrukce křižovatky U Trojice neomezí provoz v Pardubicích

Ředitelství silnic a dálnic bude v letošním roce pokračovat v rekonstrukci křižovatky U Trojice. Zatím stavbaři rozšířili nadjezd u Parama, vybudovali lávku a podchod pro pěší a cyklisty, a zvýšili kapacitu křižovatky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dopravní značení, práce na silnici

Dopravní značení, práce na silnici | Foto: Filip Jandourek

Ve druhé etapě vybudují dva silniční pruhy podél železniční tratě, vedoucí z Chrudimi do Hradce Králové. Součástí je nový silniční most přes hlavní železniční koridor. Stavební práce by ale letos neměly omezit provoz v této části Pardubic.

„Po dohodě s městem je stavba navržená tak, že v letošním roce budeme stavět pouze objekty, které nezasáhnou do stávající komunikace I/37, abychom neomezili dopravu vzhledem k plánované rekonstrukci silnice Jana Palacha a 17. listopadu,“ uvádí krajský ředitel ŘSD Bohumil Vebr.

Iveta Záleská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme