Ťoupalík juniorské MS v cyklokrosu nedokončil, závodu dominovali Belgičané

Cyklokrosař Adam Ťoupalík nedokončil juniorský závod na mistrovství světa v Nizozemsku. Všechny medaile vybojovali Belgičané - titul získal Thijs Aerts. Nejlepší z Čechů byl s téměř pětiminutovou ztrátou Lukáš Kunc na 38. místě.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český cyklokrosař Adam Ťoupalík

Český cyklokrosař Adam Ťoupalík | Zdroj: ČTK

Jeden z velkých favoritů závodu Ťoupalík se od startu držel na konci první desítky, na jeho projevu bylo ale patrné, že čerstvému vítězi Světového poháru do obvyklé pohody něco chybí. Po dalších kolech nakonec ze soutěže odstoupil.

Cyklokorsová velmoc Belgie čekala titul juniorského mistra světa sedm let, ten podtrhla ještě stříbrnou medailí Yannicka Peeterse a bronzem Jellea Schuermanse.

Mistrovství světa v cyklokrosu v Hoogerheide (Nizozemsko):

Junioři:
1. Aerts 45:55, 2. Peeters -10, 3. Schuermans (všichni Belg.) -12, ...38. Kunt -4:58, 41. Matějek -6:25, 45. Šírek -7:03, Ťoupalík a Lehký (všichni ČR) nedokončili.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme